Added Value

Added Value


Added Value

Door jarenlange kennis en ervaring die is opgedaan zijn wij van Wink Accessories in staat om onze klanten optimaal te kunnen bedienen bij het ontwikkelen van complete collecties. Daarnaast kunnen wij door, het streven naar nauwe samenwerkingen en korte lijnen met onze klanten, op meerdere gebieden een toegevoegde waarde bieden.


Styling

Ons stylingteam houdt continue de laatste modetrends in de gaten en bezoekt regelmatig modevakbeurzen om up-to-date te blijven. Hierdoor sluit ons accessoireassortiment altijd aan op de wensen en behoefte van de eindconsument. Daarnaast kan de klant in samenspraak met onze stylisten ook een customized collectie ontwikkelen, zodat de klant altijd een uniek product heeft.


Stock

Door de capaciteit van ons magazijn zijn we in staat om een constante en up-to-date stockcollectie te voeren. Zo kunnen wij onze klanten voortdurend en snel voorzien van nieuwe voorraad. Vooral als u op zoek bent naar een combinatie van scherpe levertijden en aantrekkelijke prijzen, dan is ons 'Never out of Stock' beleid ideaal.


Kwaliteitscontrole

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom wordt er ook ten alle tijden toezicht gehouden op de productieprocessen en materialen. Om ook toezicht te houden op de werkomgeving en omstandigheden is Wink Accessories aangesloten bij BSCI. Een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de werkomstandigheden wereldwijd.


Coördinatie & Merchandising

Wink Accessories beschikt over een hecht en ervaren team van merchandisers, die het hele traject van productie tot winkel begeleiden. Onze merchandisers vormen als het ware de link tussen onze klanten en onze kantoren in het Verre Oosten. Ze onderhouden dagelijks klantencontact over zaken als voorbereiding, monsters, maatvoering, hoogwaardige (kleur)stalen, productie en levertijden. Tijdens het gehele productieproces zorgt één vast contactpersoon voor een soepele communicatie met de klant, waarbij hij/zij in nauw overleg alle specifieke klantwensen tracht te realiseren.