Products >> Tassen

Tassen


In 2013 zijn we bij Wink Accessories gestart met een nieuwe divisie, namelijk tassen. Door de toenemende interesse in dit onmisbare accessoire, is er besloten om uit te breiden op het gebied van tassen en portemonnees. Momenteel wordt dit onderdeel van het bedrijf steeds groter en verovert het een eigen aandeel binnen de organisatie.


Een tas is een veelgezien mode-item dat ongetwijfeld thuis hoort op de accessoireafdeling van ieder modehuis. Wink Accessories heeft een ruime keuze aan materialen, designs, maten en kleuren, wat zorgt voor diversiteit binnen uw collectie. Zowel basic tassen en portemonnees als zeer gedetailleerde items zijn opgenomen in de Wink tassenselectie. Tevens is het mogelijk eigen artworks aan te leveren of samen met ons stylingteam eenĀ  geheel unieke, wisselende collectie te ontwerpen die voldoet aan de laatste trends en ontwikkelingen.


Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord voor het bespreken van uw wensen en bieden u hulp bij het samenstellen van een volwaardige tassenlijn. Bezoek onze showroom en bekijk de mogelijkheden voor komend seizoen!