Products >> Optics

Optics


Onze afdeling Optics voorziet een breed scala aan producten met een zeer uiteenlopende collectie aan zonnebrillen, leesbrillen en lenzen.

 

Zonnebrillen

Ons assortiment is divers met onder andere modellen als pilots, wayfarers en oversized zonnebrillen. Maar ook basic brillen en funny zonnebrillen vindt u bij ons terug. Al onze zonnebrillen voldoen aan de gevraagde EU-normen en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het grote aanbod aan monturen, glazen en combinaties van materialen zorgt ervoor dat u samen met onze vertegenwoordigers altijd een complete collectie aan zonnebrillen kunt samenstellen.


Leesbrillen

Wink Accessories is zeer ervaren in het produceren van kwalitatief hoogwaardige, modieuze en scherp geprijsde leesbrillen. Wij kunnen u een complete en op maat gemaakte optiekhoek bieden van zowel lenzen als leesbrillen, die garant staat voor een geweldige presentatie in al uw winkels.

Al onze producten zijn CE gecertificeerd en voldoen aan de Europese regelgeving, waarvan de normering voor leesbrillen valt onder EN 14139. Indien gewenst, kunnen wij de leesbrillen aanleveren in displays ontworpen door onze eigen stylingafdeling of in combinatie met bijpassende leesbrillenkokers.


Contactlenzen & vloeistof

Wij hebben alle capaciteiten in huis om u te helpen met bij het opstarten van een productgroep voor contactlenzen en -vloeistof. We zijn CE gecertificeerd en hebben een managementsysteem welke voldoet aan de eisen van de Europese normering CE 13485 voor klein medisch hulpmiddelen.

We bieden u een volledig en modieus optiekdisplay, compleet met contactlenzen (dag- en/of maandlenzen), vloeistoffen en leesbrillen. Indien gewenst kan ook de verpakking van de producten aanpast worden aan uw specifieke wensen. Dit geldt tevens voor een eventueel display om de contactlenzen op de toonbank te presenteren.